please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Thursday, May 26, 2011

i'm the wimpy kids ?

assalamualaikum wbt =]

Diary of a Wimpy Kid. korang dah tengok ? hohhoo~ best kan cerita ni. gelak nonstop. kkekekeke~^^
ni sambungan dia, diary of Wimpy Kid 2:Rodrick Rules
ni cerite pasal adikberadik yang kuat bergaduh+buli. korang dengan adikberadik korg macam mana dulu ? mesti lebih kurang macam tu jugak kan. hhaa~ 


masa kecik kecik dulu, memang selalu kena buli dengan semua orang. biasa la. kalau jadi adik tak pernah kene buli, membohong namenya~ mungkin korang yang tak ingat kot~

tapi, alhamdulillah takde adik ^^" kalau ada, fuhh~ tak tahulah macam mana. kena mengalah selalu maybe. kena share baranglah, kadangkadang kena tuduh, adik yang buat bende tu, kita pulak nanti yang kena. kesiaannn~ ehh, mne tau ? errkk~ salalu buat macam tu kat kakak-kakak. mihhmihhmihh

tapi kan, best juga sebenarnya ada adik ni, boleh buli. kalau macam ibu atau abah suruh buat apa-apa, boleh suruh adik. jyeaahh, buli dia. kte selalu kena kot macam tu masa kecik-kecik dulu. diorang punya kerja, lepas tu suruh orang yang buatkan. hish hishh~ *kenangan masa kecik =')

haa, jgn lupe tengok crite tu tau =D

ohh ya, muka Rodrick (Devon Bostick) abg Greg ade SIKIT macam AnwarHadi. and Greg (Zachary Gordon) sangatcomel =D hahahaha

die membesar dgn sgt cepat =]

-sekian-

1 comment:

han eba said...

apekah anwar hadi, LOL