please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Saturday, January 14, 2012

unique+talented boy =)

assalamualaikum wbt =]

oppa, kenapa awak (awak? haha) kurus sangat ~ u should eat more than me ^^"

masa ber-youtube carik lagu 'you are my sunshine' tibatiba teringat zaman hitamputih. hehe jumpa si Xianning a very talented comedian pianist . kkekeke^^

macam tipu je ? padahal betul. ehh, entah la. haahahha
ada satu lagi video die lagi gila. best jugak, plus banyak komen orang jeles ^^"

kte kalau utube untuk dengar instrument, wajib dengar lagu canon in D-pachelbel. even dah banyak kali dengar. tapi, lagu tu dengar banyakbanyak kali pun still best ! plus, dengar instrument, music by Yiruma pun kte akan tengok+dengar banyakbanyak kali jugak, even bukan Yiruma punya video. selalunya yang best tengok cover orang. jadi, tibatiba terjumpa budak ni


lepas tu google-ing+youtube-ing la carik siapa budak comel yang bernama Sungha Jung ni. he is a South Korean professional acoustic fingerstyle guitarist. die start dari tahun 2oo6. tapi kte baru tau sekrang. agak ketinggalan la. tapi rasanya korang pun tak tau kan, kan kaann~ hahahaa
alah, muzik takde makna ketinggalan, sebab muzik tak pernah basi macam makanan. kekeke^^


kewl gila kan~ *kewl lagi sedap bunyi dari cool* hhahaa

dan jugak i'm yours pun lagu yang mesti didengar, lagilagi kalau ada cover dari orang lain

fingerstyle guitar play with ukulele sounds better than play with guitar

yang specialnya tentang die adalah die banyak arranged balik lagu orang buat style die. semua best ! =D


bile ntah die datang malaysia. kenapa tak taauuu +.+ *poyos

and u know what, the guys who play fingerstyle guitar or fingerpicking rather than flatpicking are awesomebagi kte la. hehehe

semua lagu yang kte suka die buat cover. auuwwww you're soooo sweettt ~!! gediks perasans. haahahaha

asik beli CD suju je, nak beli CD die pulak lahh. hehehehe

-sekian-

psstt : sungha, adalah kekasih baruku. garagara hyuk oppa galak ber'FRAME'+kemunculan die dalam MV 'tu'. hehhh~ *hah ? perlu ke ? kekasih baru bagai. hehh* kkahkahkah
psssttt : mata Sungha macam seunghyun f.t island. and muka die dari tepi macam MatLutfi lahh. haahaha

2 comments:

han eba said...

abe ni ado twitter. benar, dia sudah lamaa. HAHHA. kite tahu pasal dia dari satu Idol ni. tak sure siapa. Hongki kot? Hmm.

HELLO, GOOD MORNING BOB ;P

abang fifi pun boleeh. OLEY!

nurul norman said...

tau die ada twitter, dh follow pun. tau dh lama, kan dah tulis kat atas ++"
gliden abang fifi. hehhh. hahahahaa