please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Sunday, August 7, 2011

robot *

assalamualaikum wbt =]


starting minggu lepas, jadual pack gila. assingment+test bagai semua nak kene hantar dalam masa yang sama.

ye, bukan kte sorang je yang rasa macam ni. semua student pun. sebab ni nak dekat habis sem. lagi2 untuk yang final sem. *klau kte x tulis macam ni, mesti ade yang cakap,

"macam kau sorang yang tengah belajar"

kaann .. hahahahah =DD

kerjakerjakerja :-
1) test eco *done, but......
2) bel342, 2nd term paper *done. tapi, tajuk kte mcm susah la pulak ~
3) mock debate *tomorrow. wish me luck =)
4) quiz MTCo88-Global *tomorrow. pray for us =]
5) MTCo87-defence in criminal *tomorrow. kene present, lec bg on d spot.
6) bel332-submit outline debate *tuesday kot ~?
7) presentation MTCo88-cold war *wed. tp, x bwt ape pun lagi.
8) presentation MTCo88-about mag cutting *this week tp xtau ble. as usual, x pilih lagi apa yg nak present.
9) bel342 - reading analysis *thursday
10) bel332-debate *next week, on sunday.

setakat ni tu dulu. tapi presentation global rasanya ada 5. ktorg baru nak bwt dua. lg 3 soon. mak aih !

Global dengan Eco kte tak risau sangat, sebab just selak2 baca macam tu+bwt past year, insyaAllah dah bole jawab. tapi, Law, kene hafal banyak kes. ottoke~ ottoke~~ tinggal sebulan je ni ooii !!
he's blonde now *guna rejoice ke bang, rambut lembut semacam ~ hahahaa *filza ckp die guna rejoice =D hahaha

korang, especially, my classmate PL3F and kawan2 yang kenal goodlucklah untuk FINAL SEM ni yee =)

don't dissapoint people who belive in you^.^

ubat release tension. hahahahaah poyo


-sekian =]

psstt : lagu mr.simple tak best sangat. tapi bila dengar banyakbanyak kali macam best pulak ? hahaha~ BUT the dance was JJANG !! =DD lagi2 part hubby, err, Hyukjae solo. hopefully 2nd MV is Walkin' song =) please oppa please... or SMe ? please do Walkin's MV *angkat2 kening =D *listen to His voice makes me feel............ hhhuuuu~ hahahahaha =DD 

psssttt: ohh, kaitan dengan title entry adalah :-byk sgt kerja, banguntidokerjamakankerjatidoskejapbangunkerjamakantidoskejap berulang-ulang, dah macam ROBOT hidup 

psssttt: tommy the kacakhandsome cat wishes me. ehhehehh

5 comments:

nor nadiatulshima said...

kite pun takot T_________T

nurul norman said...

takot ape ? =D chill =p =DD

han eba said...

rasanya nampak status fb cakap suka?

nurul norman said...

status fb ckp suka ?

kimyana said...

cepat balik tira.raya2.hahaha:P