please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Friday, July 29, 2011

tebuan hijau sgt COOL ~!!

assalamualaikum wbt =]

anyeong

tau tak tebuan hijau tu siapa ? mesti korang tau kan. awal-awal tahun hari tu die muncul. tapi, baru hari ni kte berpeluang jumpa dan tengok die. masa mulamula kemunculan die, kte dah tau mesti best gile. taaapi, macam biasa la, selalu takde chance nak tengok +.+

i'm talking about this

one of green hornet's scene
jay is kato

ohhoohhdie SANGAT COOL. cool habis oohh ! actually bukan hero tu yang cool, tapi 'sidekick' die yang cipta semua benda tu yang sangatsangat dan sangat cool~!

kato vision *cool habis die lawan

maybe untuk certain orang yang dah tengok, die akan cakap : cehh, cerita ni dah lama laa~
kte jawab : ADA KITE KISAH ? hahahhahaa =p =DD

semua cerita yang die berlakon semua bestbest. tak kisah la watak apa die pegang, even jadi orang 'blurblur' macam tu pun, still cool. senang cerita, die memang COOL =)

first kte kenal die eicecehh, poyo gile ayat. hahahaa tahun 2oo5+ kot, masa die start popular dengan movie initial D. tapi, time tu kte tak gila lagi. bila tengok kungfu dunk, jadi gila sikit. tengok secret bertambah gila, tengok green hornet ni makin gila. and now, every time bile tengok je muka die, kte jadi gila melampau betul

tak kisahlah ramai cina kat sini tak suka die. yang penting kte suka die. hahahaha apa merepek ni

lagu before iklan kat 8tv *tu gamba die masa kecik2 dgn mak dia

hyuk : how about me ? are you forgetting me ~
kte : no, no oppa, no. because you're my ....
james bond =D

-sekian-

psstt : akibat movies+games yang berlebihan, lappy kte dh sakit, jammed ooh~ tiddaaakk~!!
lappy pn bole jammed sbb games+movies byk sgt, mcm tu kte pn bole jammed jugak la =O
tp, mcm tak je, tu ubat nak release tension. gagagaga

2 comments:

kimyana said...

hahahaha.tu padahnya tgk games + jebond banyak2.hahaha:P

nurul norman said...

hahaha =DD tp, best =D