please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Tuesday, October 25, 2011

give me some sunshine, give me some rain

assalamualaikum wbt =]


*ia tersimpan rapi d dlm draft*
sebenarnya kte ada TERbaca entry kawan kte. entah kenapa macam sangat terasa pulak..

kte tak tau la kenapa dengan diri kte ni baru-baru ni. macam LOSER gila. emo terlebih tapi sensitif makin kurang. erkk, tak faham ke ~? kte macam malas nak amek tau pasal semua benda sekarang. apa yang jadi kat sekeliling, macam news ke pasal kawan-kawan ke pasal apa-apa je lah benda terbaru kte taknak amek tau langsung. macam kte ni dah terASING gila. hampir nak pergi marikh kot. hhahaa~

jiwa kacau ? hhahhaa, tak lah. jiwa ni Alhamdulillah, tenang~ tapi, macam ada something yang menghalang and buat kte malas nak amek tau semua benda ni. jiwa kacau lah tu. cehh dorang yang menjauhkan diri dari kte atau kte yang menjauhkan diri dari dorang, ke dua-dua, saling menjauhkan diri sesama sendiri ?

banyak benda yang buat kte fikir. boleh dikatakan kte asyik fikir and risau benda-benda yang kte pun tak pasti risau pasal apa sebab dah campur semua benda dah sama macam bernafas gila hiperbola ++"

sebenarnya kte risau apa pun kte tak tau. RESULT ? sbb final takbole buat. degree nak sambung apa ? nak kerja apa lepas grad ? nak jadi apa ? sempat ke grad ? praktikal macam mana ? dapat ke kte sambung LAW ? layak ke kte jd lawyer ? klau x dpt law nak amek kos ape ? bisnes x minat. eco pun. semua benda melibatkan kira2 kte x suka. habis nak amek ape ? AD (art&design) ada dalam 1st choice je. habis 1st choices dh letak law, 2-4th choices dh xde AD, banyak bisness+mascom+tesl... adakah ini satu masalah ?

tekanan ! *hhahaha

nampak macam biasa je kan ? tapi, seriously merisaukan kte. masa depan memang tak boleh jangka. memang, kte redha apa yang Allah tetapkan untuk kte nanti, akan datang, itulah yang terbaik untuk kte. tapi, nak tunggu time tu, lama lagi ooii. result keluar 4nov ni dorang la kata. kte tak cek student portal lagi. and disebabkan lagi seminggu result nak keluar, lepas result keluar kne tunggu lagi result untuk sambung degree dapat ke tak. ya Allah~ seriously, penantian satu penyeksaan~

dan hanya kerana perkara remeh yang merisaukan kte kebelakangan ni sampai kte takde mood nak update blog, dengar apa orang nak bagitau kat kte, share apa-apa, nak beramah mesra dengan kawan esp, bestfriend, sorry han, sorry shasha +.+

i really miss our moment together ='(

dan, SERIOUSLY sampai kte lupa BIRTHDAY SHASHA !!! 21 OCTOBER hari tuuu !!! MANN !

ya Allah, apa punya kawan la kte ni~ ngaku kawan baik, tapi birthday bestfriend boleh lupa. sorry sangatsangat weehh +.+ memang pentingkan diri sungguh kte ni. sorry sangatsangat. tak tau nak buat apa lagi. serious kte dah macam robot, macam orang terencat pun ada. macam orang gila hilang anak pun ada, risau lebih-lebih. tunggu je lah result kan senang cerita.
sabar lah sabar~ sabar sket. hisshh

tapi, ni bukan rungutan. ni just one of luahan hatiku ku ku kuu. ececeehhh~ hahhaa

oohh, diri ini banyak kekurangan~ sahabat, tolong kte =']

give me some sunshine
give me some rain
give me another chance
so, i wanna grow up once again

-sekian-


pssstt :Actually, this is half of my 'luahan hati'. What makes me worried is more than that. I can’t write it all here and seriously i don’t have someone to talk about this. Coz i always think that only Him i can rely on. So, I’m just being patient and pray for it. Miane chinggu-ya, if i didn’t share my probs with u. Seriously i can’t, coz i don’t know how to start..
Tapi, kalau korang tanya dengan teliti, insyaAllah, kte bole jawab.
Seriously, entry ni byk word seriously. hahaha

1 comment:

han eba said...

inshaallah semua akan ok