please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Friday, June 3, 2011

bataknyee ~!! =DD

assalamualaikum wbt =]

nak cari buku semata semalam dari Uitm ke SP (sungai petani) terus ke Penang dengan menaiki kelici. bersama Antin+TanTan+Balqis gaggaa~ wahh ~!! semangat sungguh cari buku semata smpai ke Penang. dasat. ke nak hangout sebenarnya. erkk~! jangan salah faham ye. memang tujuan utama nak cari buku. yang lain tu sampingan je. sambil menyelam minum air * kkekekek ^.^

gamba di atas adalah di dalam tandas Gurney Plaza =) -iklan jap- gaggaga

masa balik, kitorang naik ferry ! woott woott~!! memang batak gile untuk budak 1st time yang naik kereta atas ferry macam kite ni. best =D tapi, gayat sket. sebab kitorg dapat kt 2nd floor. so, agak tinggi. berjalan sambil pegang Balqis. hhhuehue



ni ferry sebelah, atas untuk orang, bwh kereta =)


babai ferry sebelah. nak jalan dah ni =D *gamba bergoyang-ketakutan. huehue


tengok2 air laut tu~ ferry bergerak la ! =DD (batak lagi. exited ni =)


atas ferry~!! woott woott ^.^*tankiu adik yang capturedkan gamba ni =]


ni kt 1st floor. banyakkan kereta =DD *tantan semangat nak masuk dalam gamba =p


air masuk ferry~*credit to Balqis 4 d pic =] hehhee


air masuk dalam ferry *


muka semangat. hahhaha *abaikan muka tersebut ++"

Alhamdulillah, selamat pergi dan balik =)

reply untuk balqis bawah ni. ehehhehe =p =DD

balqis, NASIK KANDAQ ~!! =p =DD hehehehe

and lastly, terima kasih sangatsangat Atin untuk dudu tu =] kite baru tengok kat stall tu, tetiba cakap kat korang, tengok2 Atin da belikan. ehhehehe~ tankiuuuu Akak Antin =DD


hadiah birthday-MR.DUDU. antin kasi. tq atiiinnn =DD ♥

psssttt :cerita KONGSI x best langsung ye tau, kongsi tu nak bwt mcm crita lawak cina kan. Mereka (merujuk kepada yg terlibat dengan pembikinan cerita tu) kene belajar dengan Ramlee Awang Murshid untuk bwt cerita aksi2 macam tu. novel MIKHAIL daebak~! =D dah ada org bwt review novel tu, bagus lah. kte xpyh bwt (erkk~ bajet bagus nk bwt review. hahahha)

3 comments:

Nell said...

Wahhh bestnya pergi Penang n naik feri! Kalau I lagi batak agaknya kot -_-" Hahaha kena gelak dgn org Utara jelah..hee~

Memang, filem Kongsi siap dah kuar full movie kat Youtube, sangat bosan kot. Tengok boleh skip2 part n forward2kan lagi. Sebab bosan + lawak failed~

nurul norman said...

dpt kat sini jauh2 best jgk, jalan2 =D
png slalu pg, tp ni 1st time naik krete ats ferry. heehehhe =DD

han eba said...

aiceh, dapat hadiah. kite nak bagi, duit belum masuk. kau balik nanti, kite bagi eh :)