please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Saturday, June 25, 2011

gamers tegar

assalamualaikum wbt =]

geli lak bwt title entry mcm tu. hahahhaa . geli-geli pun kene teruskan menaip jugak ni pembacaan anda =D
dah lama entry ni berkubang dalam sawah draft. baru hari ni rasa macam nak post setelah kene paksa diri~

" wahh, galak main game, bersenang-lenang bagai, macam xde kerja je nak bwt kan. assignment xde lagi setakat ni. tapi, study belum lagi. on the way ni study, kejap lagi , kejap lagi. hhhooo~" fuhh

cube teka game ape berdasarkan gamba. hehhehee =DD

pertama =)

credit to google =D

i'm the master chocolatier. hahahah ! gelak bangga gile. game ni seminggu je kte habiskan =D

ke 2 =)
cooking academy 2 world cuisine

favourite skill. hahhaa =DD

ke 3 =)
plant vs zombie

berjoget zombie2 tu dah habis =D

ke 4 =)
bubblefish bob

ke 5 =)
bookworm adventures deluxe *tgk, adventure completed ! =D

ke 6 =)
mortimer time paradox
credit to google =)

atas tadi tu semua game yang dah khatam dalam masa seminggu. hahhhaa =DD

yang bawah ni pulak main sekejap je. ade yg nk dkt hbs level, tp surrender +.+ pastu langsung bosan atau level tu susah. hhoo~

1. artist colony
2. belles beauty boutique
3. sally's salon
4. dream chronicles 2
5. go-go gourmet 2-chef of the year
6. first class flurry
7. petshop
8. baby sitting mania

yang bawah ni lak tengah main. nak habiskan cepat ni. gyahhhaa =DD

1. angry birds

dah stuck kat level ni +.+

belum try main yg rio ni punye. nmpak mcm susah je =O *google


kte dah tau mcm mne nak dptkan golden eggs ni =] hehehee

2. super dudu cow

menyampah dengan kambing gemok ni. tp, level ni dah lepas lama =D

3. game of life. main ramai2 best =D thanks to tantan =]

4. jojo's fashion show-world tour
baru sampai sini, lps tu rehat panjang. gegege =D

5. kebun sayur dan lembu. eh, silap, Ranch Rush =D

semua game macam kanak2 kan. tapi, kte suke =D hehehehe~

go go go ! hwaiting ~!! =DD *semangat. hahaha

-sekian-

pssssttt : sorry di atas salah faham
kau kawan kita yang palingpalingpaling baik. anda juga ^.^

"seorang Muslim adalah saudara muslim lainnya, ia tidak menzaliminya, merendahkannya, menyerahkan (kepada musuh) dan tidak menghinakannya"
-hadith riwayat Muslim-

"teman yg paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat Allah. mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama dan melihat gerak-gerinya teringat mati"

1 comment:

han eba said...

hoiiiiiiiiiii, main game je kejenya. <<< mak cik kita selalu cakap dekat adik abang kite. AHAHAHHA