please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Saturday, June 18, 2011

satu dalam seribu

assalamualaikum wbt =]
selamat petang kawankawan =D

sebenarnya entry ni xde kaitan dengan benda unik atau fakta2 unik yang satu dalam seribu atau apa-apa yang lain. tapi, banyak perkara yang jadi dalam 3hari ni yang bagi EFFECT sangat kat kte, sampai kte pun hampir mati terkejut kene kejutan elektrik dengan kejutan kejutan ni. melebih dah. hahaha *gelak x ikhlas

1st things 1st. hahahah~ gile poyo lak, macam ape je. oke, ni serius =O

mulamula skali, hari rabu malam ktorg (blqs+atin+intan) balik rumah. bas ktorg pkl12tgh mlm. so, hari khamis ktorg dah bersenang lenang d rumah tanpa ke kelas gaggaga~
so, hari khamis kte siapkan segala bagai reading analysis, assignment bel. lepas tu pergi membeli blahh stok makanan 3bulan. perlu ke mention semua ni ? duhh

jumaatnye pulak, kte+atin+adik atin+blqs mengeDATE. ktorang pergi TS times square. kononnya tujuan utama nak beli hard disk. sampai sana, shopping bagai ye balqis =p langsung x pergi Lowyat beli hard disk. padahal depan TS je lowyat tu. nafsu shopping lagi kuat dari tujuan utama. hahhaha ^.^

dan barang 1st skali kte beli adalah... jengjengjeng ~ heheheheh =DD

suke gile dooooodles macam ni =D

blqs+atin+kte =)

dudu =D

esoknya pulak, hari sabtu, kte+han+shin ryu superbff janji nak jumpa. so, pergi la menjemput shin ryu di Poney. sha, hadiahkan kte satu dress poney tu *kelipkelip mata. heheehehe ^.^
sementara tunggu die nak rehat, kte+han pergi speedy dulu, carik dvd untuk abah =D

ktorang 'lunch' kat resipi rahsia. tp kte mkn nasik ayam. ade nasik aym ke kat situ ? jengjengjeng~ hahhaa =D shasha blnje kek birthday. tankiuuuuu =]


tengok, berebutkan kte. kekeke ^.^

polaroid eba =)

hadiah birthday, motivation pil. tankiyuuuu eba ! =D *kalahorangbercintani. kekekekeke ^.^

kebetulan hari ni Father's Day. kire nye lepas maghrib semalam kan dah masuk hari baru. padahal kte saje je beli nak bagi abah. yelah, harihari pun hari bapa kan =]
so, malam tu bile semua berkumpul ktorg satu family pakat nak buat surprise untuk abah =D weee~~

ni lah DVD tuu =)
karya epik =)
back cover *
dalam die =)

cube teka cerita ape ? teka cepaaat ~!! heehehehe

cerita 'All Men Are Brothers' . tau x cerita ape ni~ ape ? x tau ? hishh ~ ni yang kat 8tv setiap isnin-jumaat pukul8.30 malam tu. oohh, korg xtau sebab x tgk 8tv. yelahh, Astro kan.
ni based on chinese history. abah suke gile cerita macam ni. lagilagi sejarah. siap kalau keluar, nak balik rumah cepat sebab nak tengok 'KULIAH PERANG' ni. hhooo~

malam sabtu pukul 12, ktorg bertolak dari Shah Alam ke Kedah semula +.+ sedihnya meninggalkan semua orang +.+

jadi, kte memulakan 1st day kelas hari ni dengan mood yang sangat gembira =DD plus, kelas petang xde. so, satu kelas je pagi tadi. heehehehheheheheehee ^.^

tapi.... balik kelas tadi. kte buat kesalahan besar. kte terCAKAP, terSOAL benda yang TAK sepatutnya kte cakap =O sorry sangatsangat wehh +.+ kte sangatsangat tak sengaja. kte ingatkan tu tempat umum, rupe-rupenye tempat 'die' sorry sangat weehhh +.+ blqs ckp 'baik kau bunuh diri'. memang terasa macam nak terjun bangunan bile dapat tau benda sebenar. kte mane tau tu tempat die. ya Allah, x sengaja gile.. sangat x sengaja +.+ ottoke~ ape nak buat ni ='|

tp xdelah extreme sampai macam ni. rase je macam nak~

'terlajak perahu boleh di undur, terlajak KATA buruk padahnya'

weh, kte memang tak tau betul. kalau kte tau, xdelah kte cakap macam tu. sebenarnya tu lebih kepada soalan~

i'm really really really really sorry ~ cheongmal mianhae +.+ ni adalah satu kesalahan yang sangat besar +.+ ya Allah ~

pssstt : mood serbasalah, dosabesar. kte mintak maaf sangatsangatsangat +.+
study elok2, nnt bole jadi peguam SJ. insyaAllah ~ tq =')

3 comments:

han eba said...

haruslah kan jadi peguam. LOL

kimyana said...

asal aku xde?huhuhu.xpe.hehe

tira!chaiyork3!blaja betol2 kat sana dan jadi peguam.nanti kita pon blaja betol2 main piano.*show off sikitt nnt kat ko.ekeekek:P

nurul norman said...

eba : hhooo~ ^.^
yana : insyaAllah =] ko kt rmh makcik ko kan. pegi x ajak eba. ahahaha =DD