please leave your 'tapak kaki' so that i know that you read and support me =]

Wednesday, June 15, 2011

korean people are not nice ?

assalamualaikum wbt =] anyeong^^

hari tu masa nak submit topic untuk forum tetibe Madam tanya "how u get that korean nametag and what was that mean ?"

kte pun dengan segan silu nye pun jawab laa. "super junior~" sambil tersengih-sengih kucing. comel sket la kucing drpd kerang. hahahha~ fhm tak? kerang busuk tuu~


ni lah tag yg kte bwk ke hulur ke hilir. eheheheh~ kte bwk hyuk oppa pg kelas tau harihari. ngeh3
ehh, dah patah kad matrix tu. ahahahaha

lepas tu tetibe madam cerita pasal vacation die kat Korea. Madam cakap, "my worst holiday was in korea. u know what. because, korean are NOT like japanese people. japanese are NICE ~"

kte yang dengar ni pun secara tak langsung memang setuju habis. worst ohh ! perkataan WORST keluar dari mulut lecturer yang sangat berpengalaman =O

teringat hari tu masa keje kat butik cousin.............

kitorang tgh bersenang lenang on9 main game sebab takde customer. tetibe dari jauh dah nampak dua orang perempuan larilari masuk kedai ktorg terus pergi kat tempat tudung sarung. sekali dengar dorang bisingbising cakap korea. wahh~ exited sungguh ni. korea mari beb ! hahahha kte pun dengan exitednye pergi la greet dorang dengan senyuman semanis madu hahaha
skali dorang pandang kte, JELING, and teruskan BISING tangkaptangkap gambar pakai tudung tu. kte yang duduk kat tepi tu macam WHAAATT !! HELLO~ tak nampak ke ? SENYUM lah ahjumma ! dorg bukan ahjumma, dorg unnie sbenanye, muka muda lagi

lepas TRY TRY TUDUNG SARUNG tu, dorang BLAHH macam tu je. kte macam............. speechless. gile xde manners dorg ni +.+


bleehhh~

oke, bile Madam cakap mcm tu, kte memang setuju. and org jepun memang sangat ber-attitude.

kte teringat kawan kte cerita masa die vacation kat jepun.

" i ade amek gamba dengan group student laki jepun yang baru balik sekolah. dorang sporting gile~" 

kawan kte cerita dengan muka SUPER EXITED. menyampahnye. jeles sbenanye. hahahhaa

pastu terus kte terbayang 'a'ahh kan, macam mana kalau pergi korea, pastu berhentikan dorang sebab nak amek gamba. dorang nak tak ? mesti blahh mcm tu je kan~' ke tak ? hahahah ntah tunggu pergi nanti lah. hohoo


kene tampal ni kat pintu butik

tapi tapi tapi, artis korea yang sekarang ni semua jadi gile sebab tergila-gila kan dorang, dorang ada la sikit ATTITUDE. sekurang kurangnye dorang macam 'terpaksa' baik, sebab fans support dorang. klau takde fans macam ktorg ni, tak makan dorang. hahahahha gile poyo lak~


don't worry, oppa is not like that =)

-sekian-

psstt : malu tahap cacing duduk dalam tanah ++"

4 comments:

han eba said...

cacing -.- HAHAHA

nurul norman said...

cacing ? hahahaha =DD segan ++"

kimyana said...

hahah.nasib baik artisnya HOT kat korea.haha:P

nurul norman said...

plastik. hahahah =p =DD